Kysta tuotti vähän hankaluuksia, vatsa kipeytyi maanantaina ja kävin uudestaan ultrassa. Oli vuotanut verta kystaan. Ensin puhuttiin jopa leikkauksesta, mutta vuoto onneksi rauhoittui. Nyt sairaslomalla otetaan iisisti. HCG arvo oli onneksi laskenut hyvin.
Ajankuluksi tekaisin pienen taulukon...

2095647.jpg

Eli jos HCG laskee samaan tahtiin niin n. 8.12 laskee nollaan. Eli kierto voisi käynnistyä niin että tammikuun alussa tulisi täti, ja siitä sitten voitais alottaa eka IVF. En tiedä kyllä tarkemmin millä kaavalla mennään, pitääkö esim ottaa synarelat tms käyttöön ensin. Selviää sitten 18.12. käynnillä.
Mulla oiskin kysymys: Synarelaa tms jarrua käyttäneet: missä kierron vaiheessa ootte alottaneet sumuttelut???

Tällähetkellä on muun sairastelun lisäksi paha vauvakuume taas pitkästä aikaa! Ajatukset harhailee tulevaisuuteen, ensi vuoden suunnitelmiin, sit KUN meille on tulossa vauva.. Nään kaipauksen kipeitä "välähdyksiä" pienistä sormista, pehmeistä poskista ja vauvantuoksuisesta arjesta. Varsinkin kun nyt olen ollut pari päivää kotona, mietin (vaikka AIVAN liian aikaisin) mm. mihin laittaisin hoitopöydän, vauvan sängyn, tarvittaisko esim. pesutorni? Huhhuh!!! 
Pelkään että mulla on liian optimistiset odotukset IVF:stä, piinaviikot (jos sinne asti päästään), tulee olemaan vaikeita ja epäonnistuminen pudottaa korkealta.
Mutta toisaalta: annan itselleni luvan haaveilla ja toivoa, koska ilman näitä mielikuvia en selviä hoidoista ja vastoinkäymisistä! Nautin näistä positiivisista haavekuvista ja kerään voimia tulevaan!
 
                    bg_ltl_excerpt3.jpg
                 Kuva: Anne Geddes