Nyt alkaa tositoimet!

Hui, mahassa kouraisee joka kerta kun ajattelee asiaa!

Aloituskäynnillä oli onneksi kaikki hyvin. Ei kystia tai muuta, limis ohut ja munasarjatkin "herkän" näköiset, mitä sitten tarkoittaneekaan!
(Otin kohteliaisuutena :) No, lyhellä kaavalla mennään, huomenna aloitan Puregonin piikityksen ja perjantaina on eka seurantakäynti.

Punktiopäivä voisi osua näillänäkymin 23. perjantaille, joten jouduin yhen työmenon siitä perumaan. Ei haittaa, sillä tämä on tärkein asia!!!
Työnteosta ei muutenkaan oikein tahdo tulla mitään...ajatukset pyörii tän alkavan hoidon ympärillä! Soitin apteekkiinkin etukäteen ja varasin kaikki hoitoon tarvittavat lääkkeet omalla nimelläni, ettei tarvitse stressata löytyykö niitä.

Tuntuu että haluaisi satsata tähän hoitoon kaikkensa, ja niinhän se varmaan onkin että ekassa hoidossa on suurimmat odotukset ja paineet. Täytyy kuitenkin pitää mielessä ettei suurimpaan osaan hoitoon liittyvistä asioista voi MILLÄÄN tavalla itse vaikuttaa, ja että niistä ei kannata LIIKAA stressata. Täytyy ottaa "matkustaja" asennetta tähän hoitoon: kun sopiva bussi on valittu, istutaan kyytiin ja mennään sinne minne se kuljettaa. Koitan ottaa rauhallisesti ja koittaa elää suht normaalia elämää hoidoista huolimatta.

"Lohdutukseksi" varattiin kullan kanssa lomamatkakin etelään, ompahan ainakin JOTAIN mitä odottaa....!