Suunnitelmat lipsuu jo pitkälle...välillä annan ajatusten harhailla hankinnoissa, miten sisustetaan huonetta...vaatteissa, tarvikkeissa.... Sitten _kun_ oon raskaana, en ainakaan valita MISTÄÄN, oon tyytyväinen vaikka oisin kipee, otan rauhallisesti ja NAUTIN!

Huh!

Välillä realiteetti iskee...ei olla edes yhtään raskaana vielä ! IVF tulossa, kaikki on vielä enemmänkuin epävarmaa!

Tulevaan varustautuminen tarkoittaa raskaustestien tilausta, töiden suunnittelua niin että voi olla poissa punktiopäivänä, kontrolleja, pistoksia, kipua ja piiiinaaaa!!!

Vaikka meidän ois metotreksaatin takia _pitänyt_ käyttää ehkäisyä, niin ei sitten kuitenkaan käynyt....hmmm... (toruu itseään!)... Joten joudun kyllä testaamaan tässä kierrossa, Tädin pitäisi saapua ensi viikonloppuna. Onneksi kroppa toipui kohdunulkoisesta raskaudesta ja kystakin hävisi! Vältettiin moni vastoinkäyminen!

Oma äitini on ottanut nyt aktiivisemman roolin vauvajutuissa. Kerroin hänelle kohdunulkoisesta ja siitä että mennään hedelmöityshoitoihin. Hän on jostain ilmeisesti saanut sen käsityksen että meille nyt sitten SYNTYY lapsi piakkoin!

Puhutaan tyyliin: "sit kun sitten teillekkin...", "voin sitten tulla hoitamaan..."

Ah mitä ahdistusta noi kommentit aiheuttaakaan! Todella ristiriitaista, ymmärtäisin jos oltais esim. jo raskaana, mutta kun mitään ei voi taata.... jos vielä jatkuu tää linja niin täytyy oikeesti jutella sen kanssa asiasta. Paineita on muutenkin ihan tarpeeksi. Onneksi anoppi on ollut ihan hiljaa asiasta. Ymmärtää että on ollu vaikeeta.

Ps. eilen saapuivat tilaamani raskaustestit, ja pakko oli kokeilla osaanko vielä....:) No, tuloshan oli jo selvä, mutta en tosiaan ole yli KAHTEEN VUOTEEN ollut näin kauan (2kk) ajan tekemättä yhtään testiä...