Soitin heti aamulla klinikalle, malttamaton kun olin... Vaikka periaatteessa oisivat kyllä soittaneet jos siirtoon ei päästä... No, ystävällinen hoitaja/biologi vastasi  ja saldo oli seurava: 11 hedelmöityi joista 7 oli jakautunut normaalisti, näistä 5 oli hyviä ja 2 vähän huonompilaatuisia. Niimpä iltapäivällä 1 8-soluinen (Toivo Esteri) siirrettiin, ja pakkaseen jäi 4:ssä "oljessa" 6 alkiota! Vähän monimutkaista...mutta tarkoittaa sitä että tän Toivo Esterin lisäksi siis voidaan tehdä 4 x PAS tarvittaessa.

Itse siirto ei ollut PAPA-näytteen ottoa kummempi toimenpide, paitsi että piti kärvistlellä rakko (vähän liiankin) täynnä...

Koska nyt ei voi muuta kuin olla vaan, ja koittaa olla hermoilematta, toivoisin vinkkejä miten tän TODELLISEN piinan oikein kestää järkeä menettämättä!!!
Ehkä pahinta on kun ei voi TEHDÄ enää MITÄÄN asian eteen! Kaikki on korkeammissa käsissä!

Jos on edes JOTAIN millä VOISEHKÄMAHDOLLISESTI olla vaikutusta Toivo Esterin kiinnittymiseen, niin neuvoja otetaan vastaan!!! Voisi edes uskotella itselleen tekevänsä jotain asian kannalta merkityksellistä.

Lopuksi vielä viesti pikkupikkualkiollemme:
Nyt olet Toivo Esteri päässyt pois koeputkista ja elatusmaljoilta takaisin kohdun lämpimään!!! Me molemmat vanhempasi toivomme OIKEIN KOVASTI, sydämemme pohjasta, että viihdyt, ja jäät, ja ehkä saamme seurata matkaasi ja kasvuasi kohti vielä niin tyhjiä sylejämme!!!