Huhhuh! On ollut kyllä rankkaa!! Mieli on ollut alavireinen, outo ahdistus on ollut jatkuvana seuranani, enkä pääse siitä eroon tavallisin keinoin. Liikuntakaan ei tuo enää hyvää oloa. Ainoat asiat, jotka hetkeksi helpottavat, ovat työntekoon uppoutuminen ja punaviini....eikä kumpaakaan viitsisi yliannostella! Oon kovasti miettinyt mistä kaikki johtuu, miksi niin kovin ahdistaa ja varmaan jonkinlaisen masennuksen kriteeritkin täyttyisi. Syyhän sinänsä on selvä (!), mutta mitä voisin tehdä asialle kun on paha olla? Oon ollut hyvin yksin näiden ajatusten kanssa, ja mietinkin pitäisikö käydä juttelemassa jonkun ammattilaisen luona. Ammattini puolesta tiedän että jotkut lääkkeet auttavat, mutta ne taas ovat haitallisia tulevien raskausyritysten takia.

Huomenna on IVF jälkitarkastus. Ajattelin otta puheeksi myös tän ahdistus asian, varmaan meidän lääkärillä ois joku suositus.

Viikon verran pystyin pysymään poissa lapsettomuusblogeista ja 2 viikkoa olin laskematta kiertopäiviä...uusi ennätys 2,5 vuoteen! Viime viikolla kummastelin kun ovista ei alkanut tuntumaan, mutta eilen oireiden perusteella oikealla tapahtui, ja petipuuhiakin harrastettiin, joten jonkinlainen yrityskierto tästäkin muodostui. Tosin usko luomuplussaan on olematon.

Aikalailla alavireisissä tunnelmissa täällä mennään, toivotaan että huominen tuo valoa tunnelin päähän, nyt sitä on kovin vaikea nähdä....