Nyt on sitten 8-soluinen alkio kyydissä!!!

Vasta 5min ennen vastaanottohuoneeseen menoa alkoi positiivisella tavalla jännittää, muuten oon toiminut robotin lailla: mennyt paikasta A paikkaan B, popsinut pillereitä, laittanut crinonea jne...sen kummosemmin asiaa ajattelematta. Mies alkoi jo pari päivää sitten jännitellä, ja on kivasti pitänyt tunnelmaa yllä.

Tänään, vasta siirron jälkeen, on itselläkin alkanut se kuuluisa Toivo läikähdellä mielessä....Meillä on taas mahdollisuus, saatan joskus vielä olla raskaana, meille voi vielä tulla lapsi... (huomaa vielä epämääräiset aikapisteet...)

Klinikalla kaikki sujui hyvin, eka alkio ei ollut selvinnyt, mutta toinen selvisi 8-soluisena eli alkuperäiskunnossa. Pakkaseen jäi vielä onneksi 4 alkiota (2+2). Testipäivä on 9.4., jolloin olemme vielä reissussa. Varoitan jo kanssajännäilijöitä: en pääse raportoimaan tulosta ennen kun 10. pvä! Tälläkertaa en mene matkan ja pyhien takia veritestiin, joten lääkäri suositteli että teen testin vielä uudestaan 10.1. Tilasin 15 kpl raskaustestejä, ja leikittelen ajatuksella että otan reissuun mukaan vaan yhden (tai no kaks, jos eka menee jotenkin pilalle...). Enkä tee sitä samaa virhettä kuin viimeksi IVF:ssä, että testailen pitkin toista piinaviikkoa... Koitan ottaa rauhallisesti, keskittyä muihin juttuihin, lomailla, olla mahdollisimman paljon miettimättä asiaa. Ja testaan sitten testipäivänä . (piste) Onneksi matkalla on väistämättä nettipimennossa!

Lisäksi liitän iltarukoukseeni pienen, hennon toiveen... loppu on muissa käsissä!