Päivät tuntuvat menevän t-o-o-d-e-l-l-a-h-i-i-t-a-a-s-t-i!! Nyt on vasta pp 5! Fyysisesti alan olla toipunut punktiosta, alkuviikosta saa jo mennä luvan kanssa jumppaankin! Oireita on, kuten aina luteaalivaiheessa: rinnat arat, väsyttää, paleltaa... Tavallisesta poiketen nälkä on saavuttanut mahtavat mittasuhteet! Kokoajan tekee mieli jotain tuhtia: lihapiirakoita, hampurilaisia, paistettua kananmunaa, kinkkukastiketta, pastaa, salmiakkia,  jne. Todella outoa! Mieskin ihmetteli kun nukkumaan mennessä (juuri syötyämme) rupesin puhumaan kananmuna- ja nakkitäytteisestä lihapiirakasta, ketsupilla ja kurkkusalaatilla...hmmm...Varmasti jo hoidossa käytetyt hormonit saa tän aikaiseksi, mutta tottakai sitä toivoo että voisin syyttää Toivo-Esteriä!

 

Vähitellen alkaa jännittämään toden teolla! Tän hoidon tulos on jotenkin niin lohduttoman mustavalkoinen: + tai -.  Ei mitään siltä väliltä, ei ”edes vähän +” , ei pehmeetä laskua, ei jossittelua. Raaka testi kertoo vajaan viikon päästä miten kävi:

 

Pieni Toivo-Esteri on joko kiinnittynyt tai ei.

Viikon päästä olen raskaana, tai sitten en.

Enskierto on välikierto, sitten ensimmäinen PAS, tai sitten ei.

Ensviikonlopun juhlissa voin juoda alkoholia, tai sitten en.

Syyskuussa olen viimeisillään raskaana, ja joudutaan perumaan jo varattu lomamatka, tai sitten ei.

Syyskuussa jään äippälomalle, tai sitten en.

Lokakuussa meille syntyy vauva, tai sitten ei.

 

 

Mahdollista negan aiheuttamaa järkytystä pehmentääkseni, joudun varmasti testailemaan ennen virallista testiä. Olen ostanut herkkiä kotitestejä ison läjän kotiin.  Tiedän ettei kannattaisi testailla liian aikaisin, eikä tulokseen luottaa, mutta tuntuu että kotona testattu nega vähän valmistaisi siihen lopulliseen järkytykseen epäonnistumisesta.  Ja toisaalta, pienikin häivähdys plussasta aiheuttaisi ihan järjettömästi toivoa hoidon onnistumisesta!

 

Miten muut, ootteko testaillu etukäteen?

Onko kellään kokemuksia, minä pp päivänä voisi jo näkyä plussa?

 

 

Miilu ja Toivo-Esteri pp5