Täällä vielä porskutetaan...kiitos kyselyistä Elina ja Monalina!    Meidän vauveli antaa todella odottaa itseään! Toive jouluksi kotiin on jo hylätty, samoin ennen joulua syntyminen vaikutta yhä epätodennäköisemmältä. Sinänsä ei haittaa mitään, ei ole niin tärkeää milloin Hän päättää tulla tähän maailmaan, ja olokin on ihan siedettävä, ainakin fyysisesti. Yöt ovat menneet ihan hyvin, ja mitään isompia kremppojakaan ei ole. Lähinnä mietityttää tuleva synnytys, ja tietysti vauvan vointi. Päivät menee lähinnä harkkasupistuksia ja vauvan liikkeitä seuratessa. Välillä tuskastuttaa, mutta yritän ajatella että enää max viikko, sitten Hän on täällä!

Vähän on alkanut arveluttaa myös saanko kokea normaalia synnytystä. Vauvaa on veikattu 4-4,5 kg kokoiseksi, ja ei ole vieläkään kiinnittyntyt. Lieneekö lantiossa ahtautta kun mitään ei tapahdu...? Varasin juuri ajan yliaikaisuuskontrolliin keskiviikolle, joten sittenpähän nähdään mikä on tilanne.

Nyt koitan vaan keskittyä olemiseen, pieneen puuhailuun, nauttimaan vauvan liikkeistä mahassa ja otan päivän kerrallaan.

Oikein hyvää Joulua, palaan varmaan keskiviikkona päivittämään tilannetta, tai toivottavasti jo sitä ennen!